Kören ”Can’t Stop” har funnits sedan försommaren 2007 och har sin hemvist i Odensbacken, strax utanför Örebro. Intiativtagare, ledare, arrangör och kapellmästare är Stephan Berg, som under många år varit en välkänd musikprofil i landet - inte minst som låtskrivare i schlagersammanhang och på senare år som kapellmästare hos revymakaren Peter Flack.

Repertoaren är mestadels s.k. ”Country Gospel” med starka influenser från artister som Gaither Vocal Band, Booth Brothers, Janet Paschal m.fl. artister ur den s.k. ”homecoming” genren. Kompet består av piano, elgitarr, aukustisk gitarr, bas, trummor och percussion. Ibland är kompet förstärkt med en blås-sektion med trumpet, saxofon och trombone.

Kören har under åren arrangerat flera välbesökta konserter på hemorten, men också framträtt på flera olika platser runt om i landet. Framträdandena har blivit mycket uppskattade, dels för medryckande sång och musik av hög kvalitet och dels för ett tydligt evangeliskt budskap. Dessutom för att de engelska låt-texterna oftast visas i svensk översättning på storbild.

Välkommen att boka!